Υπηρεσίες Μισθοδοσίας

Για πάνω από 25 χρόνια συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις όλων των κλάδων, έτσι γνωρίζουμε:

Τα εργασιακά θέματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε

Τι χρειάζεστε ώστε να διασφαλίσετε τα συμφέροντα σας, ενώ ταυτόχρονα να έχετε άριστες σχέσεις με τους εργαζομένους σας.

Θα βρείτε υποστήριξη

στις παρακάτω κατηγορίες:

Υπολογισμός & Έκδοση Μισθοδοσίας

Η εξειδίκευση μας εκτείνεται σε κάθε μορφή απασχόλησης [πλήρους, μερικής, εκ περιτροπής, τεκμαρτα, bonus, πρόσθετες αποδοχές], κάθε ειδικότητας εργαζομένου και αντικειμένου της επιχείρησης. Αυτό αποτελεί εγγύηση ορθότητας για την επιχείρηση σας.

Αναλαμβάνουμε την κατάθεση όλων των ασφαλιστικών και λοιπών υποχρεώσεων του Εργοδότη [ΑΠΔ, ΦΜΥ, ΤΑΜΕΙΑ κτλ]

Παρακολουθούμε τα ωράρια, ρεπό, άδειες, ασθένειες και λοιπά διαδικαστικά της απασχόλησης.

Συμβουλευτική στην Εργατική Νομοθεσία

Δαιδαλώδης, με χιλιάδες νομοθετήματα σε ισχύ, αυστηρή και χωρίς καμία επιείκεια στο λάθος. Πνεύμα τιμωρητικό και εισπρακτικό για τον Εργοδότη. Η επιχείρηση σας χρειάζεται ένα σύμβουλο με ουσιαστική γνώση της νομοθεσίας αλλά και με μακρά εμπειρία στην ερμηνεία και στην εφαρμογή της.

Δική μας δουλειά είναι να σας δίνουμε την ευελιξία που χρειάζεστε μέσα στο πλαίσιο του Νόμου, ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε την επιχείρηση σας με τον πλέον αποδοτικό και συμφέρον για εσάς τρόπο.

Καθοδήγηση στη διαχείριση προβλημάτων με το προσωπικό σας

Η εργασιακή σχέση δεν είναι πάντα ρόδινη, πολλές φορές δημιουργούνται διενέξεις. Αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας τρομάζει, όμως σίγουρα θα πρέπει να σας βρει προετοιμασμένους. Ως γνωστό “κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν”.

Δική μας δουλειά είναι να έχουμε προνοήσει για μια τέτοια συνθήκη, ώστε να αποφύγετε καταγγελίες, δικαστήρια και παρόμοιες ενέργειες ενώ ταυτόχρονα θα σας καθοδηγούμε στην διαπραγμάτευση ή θα την αναλάβουμε για λογαριασμό σας.

ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ & Διαχείριση Εγγράφων Απασχόλησης

Η απασχόληση και η τήρηση της εργατικής νομοθεσίας είναι γραφειοκρατική. Με αυστηρές προθεσμίες και πολύ τσουχτερά πρόστιμα, εάν δεν τηρηθούν τα απαιτούμενα. Αναλαμβάνουμε την σύνταξη και κατάθεση κάθε εγγράφου απαραίτητου για τη νομοθεσία, αλλά και για την διασφάλιση της επιχείρησης σας έναντι προστίμων και διενέξεων.

Εκπροσώπηση σε δημόσιους φορείς

Στην περίπτωση επιτόπιου ή τακτικού ελέγχου ή καταγγελίας στον ΕΦΚΑ ή στο ΣΕΠΕ σας παρέχουμε υποστήριξη εκπροσώπησης με τους φορείς. Στην περίπτωση δικαστικής διένεξης, παρέχουμε νομική υποστήριξη.

Γιατί εμάς

 • Η αποκλειστική ενασχόληση μας με την Εργατική Νομοθεσίας μας καθιστά Ειδικούς στο αντικείμενο και όχι απλά γνώστες.
 • Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα εκμηδενισμού λαθών και παραλείψεων που επιφέρουν πρόστιμα.
 • Τα 25 χρόνια εμπειρίας μας στον χειρισμό εργασιακών θεμάτων μας δίνουν την ικανότητα να βρίσκουμε και να προσφέρουμε στην επιχείρηση λύσεις που εφαρμόζονται.
 • Θεωρούμε ότι η προσωπική επαφή είναι το Α & το Ω στην συμβούλευση του εργοδότη. Η ταχύτητα και η αμεσότητα είναι ζητούμενα που προσφέρουμε στους πελάτες μας.
 • Η στενή επαφή μας όλα αυτά τα χρόνια με τους δημόσιους φορείς μας έχει εξοπλίσει με τη “ματιά του ελεγκτή”, απαραίτητη για την διασφάλιση της επιχείρησης σας και στη διαχείριση ελέγχων.
 • Δουλεύουμε 25 χρόνια με επιχειρήσεις/εργοδότες. Πλέον μιλάμε την ίδια γλώσσα. Γνωρίζουμε τις ανάγκες, διασφαλίζουμε τις εταιρίες, συμβάλλουμε ενεργά στην δημιουργία καλού κλίματος εντός.

Οφέλη & Πλεονεκτήματα για Εσάς

 • Παίρνετε Σωστές αποφάσεις για τη Διοίκηση και τη Διαχείριση του Προσωπικού. Ενισχύετε το κλίμα Εμπιστοσύνης, Αξιοκρατίας, Πιστότητας.
 • Διασφαλίζετε την επιχείρηση σας από οικονομικές επιπτώσεις λαθών και παραλείψεων που σχετίζονται με την άγνοια του Νόμου και την έλλειψη εμπειρίας.
 • Νιώθετε σίγουροι και ασφαλείς απέναντι σε επιτόπιους και τακτικούς ελέγχους που θα δεχτεί η επιχείρηση σας αναπόφευκτα.
 • Μειώνετε το εργοδοτικό κόστος. Βρίσκετε λύσεις απασχόλησης που εξυπηρετούν τις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης σας.
 • Εξυπηρετείστε άμεσα, κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, εξοικονομείτε χρόνους. Οργανώνετε την απαιτούμενη από το Νόμο γραφειοκρατία εύκολα και αποδοτικά.
 • Διαθέτετε έναν Ειδικό Σύμβουλο που μεριμνά για την Διασφάλιση των Δικαιωμάτων και την Κατοχύρωση των Συμφερόντων της Επιχείρησης σας.