Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσα της σπουδές μου στη Λογιστική και ξεκίνησα την καριέρα μου σε λογιστική εταιρία στον τομέα της έκδοσης μισθοδοσίας. Ένας τομέας που με κέρδισε αμέσως διότι απαιτεί  συνδυασμό γνώσης εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας αλλά έχει και άμεση επιρροή στη ζωή των ανθρώπων.

Το 2014 μετακινήθηκα σε μεγάλη Ανώνυμη Εταιρεία του λογιστικού κλάδου, όπου από θέση ευθύνης του τομέα έκδοσης μισθοδοσίας και της ομάδας που το πλαισίωνε, είχα υπό την καθοδήγηση και εποπτεία μου την ολική παρακολούθηση και διαχείριση της μισθοδοσίας εκατοντάδων επιχειρήσεων και χιλιάδων εργαζομένων σε όλο το φάσμα της. Από εμπορικές επιχειρήσεις, μέχρι πολυεθνικές, μεγάλες κατασκευαστικές, τράπεζες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών, καταστήματα εστίασης, franchise, ιατρικά κέντρα, βιοτεχνίες και μεγάλες βιομηχανίες.

Τα 21 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης μου έχουν μάθει ότι η μισθοδοσία είναι ο τομέας των οικονομικών υπηρεσιών που λόγω της πολυπλοκότητας της νομοθεσίας, της αναδρομικότητας των κυρώσεων αλλά και της ανθρωποκεντρικής της φύσης, έχει τον πιο άμεσο αντίκτυπο, σε κάθε εταιρία ανεξαρτήτως μεγέθους και κατ’ επέκταση στους ανθρώπους που την αποτελούν και τις οικογένειες που στεγάζουν.

Με σεβασμό σε κάθε επιχειρηματική ανάγκη και στόχο την επίλυση κάθε προβλήματος που υπάρχει ή την πρόληψη κάθε προβλήματος που μπορεί να αποτελεί ρίσκο για το μέλλον της επιχείρησης, έμαθα να επενδύω στον έλεγχο, την εκπαίδευση, την οργάνωση και να δίνω προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

Ως επαγγελματία και ως άνθρωπο με χαρακτηρίζει η ακεραιότητα, η υπευθυνότητα, η ενσυναίσθηση, η λογική και σύνθετη κριτική σκέψη.

Στόχος μου είναι να παρέχω πάντα την ποιότητα των υπηρεσιών, που και εγώ η ίδια θα ήθελα να λαμβάνω αντίστοιχα.