Ξεκίνησα την καριέρα μου το 1998 στον τομέα της έκδοσης μισθοδοσίας, εμβάθυνα και εξειδικεύτηκα στην εργατική νομοθεσία και προχώρησα στην οργάνωση & διοίκηση του Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Εργάστηκα ως εξειδικευμένη μισθοδότης & σύμβουλος Εργατικής Νομοθεσίας σε μεγάλες λογιστικές εταιρίες. Υπήρξα Στέλεχος Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Porto Carras και την ΟΤΕplus, Διευθύντρια Προσωπικού στις Creta & Terra Marris Hotels και Εκδοτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε. [Αγγελιοφόρος]. Στην Φοβερά Προστασία Α.Ε. προσέφερα συμβουλευτική και καθοδήγηση στους πελάτες της εταιρίας σε θέματα μισθοδοσίας & εργατικής νομοθεσίας, οργάνωσης & διοίκησης προσωπικού, ασχολήθηκα έντονα με τις πωλήσεις, εκπαίδευσα εκατοντάδες εργαζομένων, ενώ εσωτερικά άσκησα καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας. Τα τελευταία χρόνια διατηρώ την ιδιότητα του συμβούλου και της εκπαιδεύτριας και επιπλέον προσφέρω υπηρεσίες Προσωπικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης [Personal & Business Coaching] σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Μέσω της Pplus Payroll & HR premium solutions θέλω να προσφέρω στον επιχειρηματία, τις λύσεις που χρειάζεται και την ποιότητα των υπηρεσιών που αξίζει.  Δουλεύοντας τόσα χρόνια με επιχειρηματίες είμαι σε θέση  να αντιληφθώ γρήγορα και με ακρίβεια τι χρειάζονται, τι έχουν ανάγκη, τις φιλοδοξίες και το όραμα τους μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και γεμάτο προκλήσεις επιχειρηματικό περιβάλλον.

Πιστεύω ότι η πρόοδος και η ευμάρεια μιας εταιρίας είναι αποτέλεσμα Ηγεσίας και Ομαδικής Εργασίας. Αποτελεσματικοί Ηγέτες δημιουργούν Δυνατές Ομάδες και απολαμβάνουν Θετικά Αποτελέσματα με Διάρκεια. Η πρόοδος αυτή εν τέλει συμβάλλει πρακτικά και ουσιαστικά στη βελτίωση της οικονομίας, της κοινωνίας και της ζωής των ανθρώπων.

Ως άνθρωπος με χαρακτηρίζουν ο επαγγελματισμός, ο δυναμισμός, o ομαδικός προσανατολισμός, η επικοινωνιακή αντίληψη, η αναλυτική σκέψη, η στοχοθέτηση στο θετικό αποτέλεσμα και η συνεχής επιδίωξη και επιθυμία μου να συνεισφέρω στην ανάπτυξη των ανθρώπων.

Πιστεύω ακράδαντα ότι: Βελτιώνοντας τον εαυτό μας, βελτιώνουμε και τον κόσμο γύρω μας