Ξεκίνησα την καριέρα μου το 1998 στον τομέα της έκδοσης μισθοδοσίας, εμβάθυνα και εξειδικεύτηκα στην εργατική νομοθεσία και προχώρησα στην οργάνωση & διοίκηση του Ανθρωπίνου Δυναμικού. Εργάστηκα ως εξειδικευμένη μισθοδότης & σύμβουλος Εργατικής Νομοθεσίας σε μεγάλες λογιστικές εταιρίες. Υπήρξα Στέλεχος Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Porto Carras και την ΟΤΕplus, Διευθύντρια Προσωπικού στις Creta & Terra Marris Hotels και Εκδοτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε. [Αγγελιοφόρος]. Στην Φοβερά Προστασία Α.Ε. προσέφερα συμβουλευτική και καθοδήγηση στους πελάτες της εταιρίας σε θέματα μισθοδοσίας & εργατικής νομοθεσίας, οργάνωσης & διοίκησης προσωπικού, ασχολήθηκα έντονα με τις πωλήσεις, εκπαίδευσα εκατοντάδες εργαζομένων, ενώ εσωτερικά άσκησα καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας. Τα τελευταία χρόνια διατηρώ την ιδιότητα του συμβούλου και της εκπαιδεύτριας και επιπλέον προσφέρω υπηρεσίες Προσωπικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης [Personal & Business Coaching] σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Μέσω της Pplus Payroll & HR premium solutions θέλω να προσφέρω στον επιχειρηματία, τις λύσεις που χρειάζεται και την ποιότητα των υπηρεσιών που αξίζει. Δουλεύοντας τόσα χρόνια με επιχειρηματίες είμαι σε θέση να αντιληφθώ γρήγορα και με ακρίβεια τι χρειάζονται, τι έχουν ανάγκη, τις φιλοδοξίες και το όραμα τους μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και γεμάτο προκλήσεις επιχειρηματικό περιβάλλον.

Untitled design (2)

Ευαγγελία Τσιολχά

Untitled design (3)

Μαρία Κόντα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσα της σπουδές μου στη Λογιστική και ξεκίνησα την καριέρα μου το 2000 σε λογιστική εταιρία στον τομέα της έκδοσης μισθοδοσίας. Ένας τομέας που με κέρδισε αμέσως διότι απαιτεί συνδυασμό της γνώσης της νομοθεσίας, με την επιχειρηματική πρακτική και εφαρμογή  και έχει άμεση επιρροή στη ζωή των ανθρώπων. Εργάστηκα αποκλειστικά με στόχο την εξειδίκευση μου σε αυτόν τον τομέα, την εις βάθος γνώση της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, την κατανόηση των προβλημάτων και των αναγκών των επιχειρηματιών-πελατών μου, με ακρίβεια απέναντι στον μισθό και την ασφάλιση των εργαζομένων και με υπευθυνότητα απέναντι στο μέλλον των επιχειρήσεων.

Το 2014 μετακινήθηκα σε μεγάλη Ανώνυμη Εταιρεία του κλάδου, όπου από θέση ευθύνης του τομέα έκδοσης μισθοδοσίας και της ομάδας που το πλαισίωνε, είχα υπό την καθοδήγηση και εποπτεία μου την ολική παρακολούθηση και διαχείριση της μισθοδοσίας εκατοντάδων επιχειρήσεων και χιλιάδων εργαζομένων σε όλο το φάσμα της. Από εμπορικές επιχειρήσεις, μέχρι πολυεθνικές, μεγάλες κατασκευαστικές, τράπεζες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών, καταστήματα εστίασης, franchise, ιατρικά κέντρα, βιοτεχνίες και μεγάλες βιομηχανίες.

Η Ιστορία μας

Ξεκινήσαμε την ίδια εποχή από παρόμοιες αφετηρίες και διαφορετικούς δρόμους. Κάναμε διαφορετικά ταξίδια έχοντας όμως ίδιες αξίες και ποιότητες ως άνθρωποι και επαγγελματίες. Συναντηθήκαμε επαγγελματικά πριν από 10 περίπου χρόνια και αυτές οι αξίες και οι ποιότητες ήταν η βάση για να δημιουργηθεί όχι μόνο ένας ισχυρός επαγγελματικός δεσμός, αλλά και μια δυνατή φιλία που βασίζεται πάνω στον σεβασμό, στην ειλικρίνεια, στην εμπιστοσύνη, στον θαυμασμό, στην αλληλοσυμπλήρωση, στην συνεργασία, στην συνέπεια και την αποτελεσματικότητα.

Κάποια στιγμή οι δρόμοι μας χωρίστηκαν επαγγελματικά, η φιλία μας ήταν όμως πάντα εκεί και όταν οι συγκυρίες ήρθαν, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρία που εκφράζει όλα αυτά που πρεσβεύουμε ως επαγγελματίες και ως άνθρωποι. Έχουμε κοινές βάσεις και αρκετές διαφορές. Η βάση μας στηρίζει, οι διαφορές μας μας εξελίσσουν, μας πηγαίνουν μπροστά.

Έτσι δημιουργήσαμε την Pplus – Payroll & HR premium services.
Μια εταιρία που προσφέρει όλα αυτά που ξέρουμε να κάνουμε καλά και όλα αυτά που αγαπάμε να κάνουμε.

Η Εταιρία

Η Pplus εξειδικεύεται στις υπηρεσίες Έκδοσης & Διαχείρισης Μισθοδοσίας καθώς και Οργάνωσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε μαζί σας και να επιλύσουμε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε γύρω από το Ανθρώπινο Δυναμικό της εταιρίας σας δίνοντας λύσεις άμεσες, εφικτές, ασφαλής και αποτελεσματικές.

Στον άξονα της Έκδοσης Μισθοδοσίας, διαθέτουμε 40 και πλέον χρόνια συνολικής εμπειρίας, τα οποία συνδυάζονται με βαθιά γνώση της Εργατικής Νομοθεσίας και το σημαντικότερο την ουσιαστική αντίληψη της πραγματικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων. Αυτές οι σταθερές σας εγγυόνται ότι θα λάβετε ολικές λύσεις στη Διαχείριση Μισθοδοσίας καθώς και την καθοδήγηση που χρειάζεστε σε κάθε εργατικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει. Θα κινήστε με ασφάλεια και ταχύτητα αποφεύγοντας τα λάθη, τα πρόστιμα και τις παγίδες που κοστίζουν είτε στο παρόν, είτε στο μέλλον της επιχείρησης σας. Παράλληλα εξασφαλίζεται στην επιχείρηση και το προσωπικό σας τη δημιουργία κλίματος συννομίας, ακρίβειας και εμπιστοσύνης το οποίο προάγει τη συνεργασία και την παραγωγικότητα.

Επιπλέον εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα τα οποία μπορείτε να επενδύσετε στην ανάπτυξη του οργανισμού σας.

Στον άξονα της Οργάνωσης και Ανάπτυξης Προσωπικού, για πάνω από 25 συνολικά χρόνια, συνεργαστήκαμε άμεσα και ενεργά με εκατοντάδες επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους, με διαφορετικά μεγέθη, διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικούς στόχους. Δημιουργήσαμε και εφαρμόσαμε έργα οργάνωσης, στελέχωσης, εκπαίδευσης, αξιολόγησης και ανάπτυξης του ανθρωπίνου δυναμικού. Παράλληλα η άμεση συμμετοχή στην οργάνωση & διοίκηση οργανισμών, ομάδων και ανθρώπων, ήταν πολύτιμη.

Η εμπειρία αυτή μας έχει διδάξει να προσεγγίζουμε και να συνεργαζόμαστε μαζί σας, βλέποντας την εταιρία σας, ως μια μοναδική, ξεχωριστή οντότητα. Κοιτώντας με αυτόν τον τρόπο την επιχείρηση σας, συνεργαζόμαστε άριστα μαζί σας και δημιουργήσουμε για εσάς, εκείνα τα εργαλεία στελέχωσης, ανάπτυξης, αξιολόγησης και εκπαίδευσης του ανθρωπίνου δυναμικού σας, τα οποία είναι κατάλληλα για εσάς. Και το σημαντικότερο, να τα εφαρμόσουμε με τρόπο που εναρμονίζεται απόλυτα με τους στόχους, την κουλτούρα, την φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει η εταιρία σας.

Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν ότι η επένδυση που θα κάνετε στο πιο σημαντικό κεφάλαιο της επιχείρησης σας, το Ανθρώπινο Δυναμικό σας, θα σας επιστρέψει τα οφέλη πολλαπλά.

 

Πάθος

μας είναι η Ανάπτυξη

της Εταιρίας σας

Στόχος

μας είναι να δημιουργήσετε

την καλύτερη εκδοχή

της Εταιρίας σας

Όραμα

μας είναι η θετική αλλαγή ανθρώπων
και εταιριών, ώστε να αφήσουν
το θετικό τους αποτύπωμα στον
κόσμο των επιχειρήσεων και στην κοινωνία
των ανθρώπων ως ένα ενιαίο σύνολο

Υποστηρίζουμε εσάς που θέλετε

Να αξιοποιήσετε πλήρως τη δυναμική της εταιρίας σας και των πόρων που διαθέτετε και να περάσετε στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξης  σας  γρήγορα, εύκολα, ευχάριστα και με ασφάλεια.

Να επενδύσετε έξυπνα και ωφέλιμα στην στελέχωση, την οργάνωση και την ανάπτυξη των ανθρώπων της εταιρίας σας.

Να είστε επιχειρηματικά ασφαλής και προστατευμένοι μέσα στους δαιδαλώδεις και με παγίδες δρόμους της εργατικής νομοθεσίας.

Να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα και να απαλλαγείτε από την ανασφάλεια και το κόστος λαθών, προστίμων, ελέγχων.

Να έχετε ένα αξιόπιστο σύμβουλο που θα σας καθοδηγεί υπεύθυνα στα εργασιακά θέματα που προκύπτουν.

Να δημιουργείτε συνεχώς την καλύτερη εκδοχή της εταιρίας σας, έτσι όπως εσείς την έχετε οραματιστεί.

Οι Αξίες μας

Πρώτα ακούμε

Για να προσφέρεις μια λύση, το πρώτο βήμα είναι να κατανοήσεις το πρόβλημα. Δημιουργούμε λύσεις και εργαλεία για εσάς. Το πρώτο μέλημα μας είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τι ακριβώς χρειάζεστε.

Ακρίβεια

Κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, με ακρίβεια στη λεπτομέρεια, στον χρόνο που χρειάζεται, βασιζόμενοι πάνω σε δεδομένα και δίνοντας συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Ευθύνη

Δουλεύουμε με ανθρώπους και με νόμους. Η εναρμόνιση αυτών των δύο χρειάζεται απόλυτη υπευθυνότητα. Δεν είναι απλά μια δουλειά, είναι επιχειρήσεις και εν τέλει άνθρωποι που επηρεάζουμε τη ζωή τους μέσα από τη δουλειά που κάνουμε. Οφείλουμε υπευθυνότητα.

Εμπιστοσύνη

Οι πράξεις μας επιβεβαιώνουν τα λόγια μας. Τηρούμε τις υποσχέσεις που δίνουμε. Έτσι χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Ευελιξία

Μπορείς να πας στον τελικό προορισμό από πολλούς και διαφορετικούς δρόμους. Μπορείς να φέρεις το ίδιο αποτέλεσμα με διαφορετικούς τρόπους. Η ευελιξία εξασφαλίζει επιτυχία.

Εξέλιξη

Η επιδίωξη της θετικής αλλαγής είναι γραμμένη στο γενετικό μας κώδικα. Επιθυμούμε το καλύτερο και δουλεύουμε για να το πετύχουμε. Αυτή η επιθυμία προσδιορίζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε, δρούμε και σχετιζόμαστε.