Ξεκίνησα την καριέρα μου το 1998 στον τομέα της έκδοσης μισθοδοσίας, εμβάθυνα και εξειδικεύτηκα στην εργατική νομοθεσία και προχώρησα στην οργάνωση & διοίκηση του Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Εργάστηκα ως εξειδικευμένη μισθοδότης & σύμβουλος Εργατικής Νομοθεσίας σε μεγάλες λογιστικές εταιρίες. Υπήρξα Στέλεχος Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Porto Carras και την ΟΤΕplus, Διευθύντρια Προσωπικού στις Creta & Terra Marris Hotels και Εκδοτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε. [Αγγελιοφόρος]. Στην Φοβερά Προστασία Α.Ε. προσέφερα συμβουλευτική και καθοδήγηση στους πελάτες της εταιρίας σε θέματα μισθοδοσίας & εργατικής νομοθεσίας, οργάνωσης & διοίκησης προσωπικού, ασχολήθηκα έντονα με τις πωλήσεις, εκπαίδευσα εκατοντάδες εργαζομένων, ενώ εσωτερικά άσκησα καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας. Τα τελευταία χρόνια διατηρώ την ιδιότητα του συμβούλου και της εκπαιδεύτριας και επιπλέον προσφέρω υπηρεσίες Προσωπικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης [Personal & Business Coaching] σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Μέσω της Pplus Payroll & HR premium solutions θέλω να προσφέρω στον επιχειρηματία, τις λύσεις που χρειάζεται και την ποιότητα των υπηρεσιών που αξίζει.  Δουλεύοντας τόσα χρόνια με επιχειρηματίες είμαι σε θέση  να αντιληφθώ γρήγορα και με ακρίβεια τι χρειάζονται, τι έχουν ανάγκη, τις φιλοδοξίες και το όραμα τους μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και γεμάτο προκλήσεις επιχειρηματικό περιβάλλον.

Πιστεύω ότι η πρόοδος και η ευμάρεια μιας εταιρίας είναι αποτέλεσμα Ηγεσίας και Ομαδικής Εργασίας. Αποτελεσματικοί Ηγέτες δημιουργούν Δυνατές Ομάδες και απολαμβάνουν Θετικά Αποτελέσματα με Διάρκεια. Η πρόοδος αυτή εν τέλει συμβάλλει πρακτικά και ουσιαστικά στη βελτίωση της οικονομίας, της κοινωνίας και της ζωής των ανθρώπων.

Ως άνθρωπος με χαρακτηρίζουν ο επαγγελματισμός, ο δυναμισμός, o ομαδικός προσανατολισμός, η επικοινωνιακή αντίληψη, η αναλυτική σκέψη, η στοχοθέτηση στο θετικό αποτέλεσμα και η συνεχής επιδίωξη και επιθυμία μου να συνεισφέρω στην ανάπτυξη των ανθρώπων.

Πιστεύω ακράδαντα ότι: Βελτιώνοντας τον εαυτό μας, βελτιώνουμε και τον κόσμο γύρω μας

Untitled design (2)

Ευαγγελία Τσιολχά

Untitled design (3)

Μαρία Κόντα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσα της σπουδές μου στη Λογιστική και ξεκίνησα την καριέρα μου σε λογιστική εταιρία στον τομέα της έκδοσης μισθοδοσίας. Ένας τομέας που με κέρδισε αμέσως διότι απαιτεί  συνδυασμό γνώσης εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας αλλά έχει και άμεση επιρροή στη ζωή των ανθρώπων.

Το 2014 μετακινήθηκα σε μεγάλη Ανώνυμη Εταιρεία του λογιστικού κλάδου, όπου από θέση ευθύνης του τομέα έκδοσης μισθοδοσίας και της ομάδας που το πλαισίωνε, είχα υπό την καθοδήγηση και εποπτεία μου την ολική παρακολούθηση και διαχείριση της μισθοδοσίας εκατοντάδων επιχειρήσεων και χιλιάδων εργαζομένων σε όλο το φάσμα της. Από εμπορικές επιχειρήσεις, μέχρι πολυεθνικές, μεγάλες κατασκευαστικές, τράπεζες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών, καταστήματα εστίασης, franchise, ιατρικά κέντρα, βιοτεχνίες και μεγάλες βιομηχανίες.

Τα 21 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης μου έχουν μάθει ότι η μισθοδοσία είναι ο τομέας των οικονομικών υπηρεσιών που λόγω της πολυπλοκότητας της νομοθεσίας, της αναδρομικότητας των κυρώσεων αλλά και της ανθρωποκεντρικής της φύσης, έχει τον πιο άμεσο αντίκτυπο, σε κάθε εταιρία ανεξαρτήτως μεγέθους και κατ’ επέκταση στους ανθρώπους που την αποτελούν και τις οικογένειες που στεγάζουν.

Με σεβασμό σε κάθε επιχειρηματική ανάγκη και στόχο την επίλυση κάθε προβλήματος που υπάρχει ή την πρόληψη κάθε προβλήματος που μπορεί να αποτελεί ρίσκο για το μέλλον της επιχείρησης, έμαθα να επενδύω στον έλεγχο, την εκπαίδευση, την οργάνωση και να δίνω προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

Ως επαγγελματία και ως άνθρωπο με χαρακτηρίζει η ακεραιότητα, η υπευθυνότητα, η ενσυναίσθηση, η λογική και σύνθετη κριτική σκέψη.

Στόχος μου είναι να παρέχω πάντα την ποιότητα των υπηρεσιών, που και εγώ η ίδια θα ήθελα να λαμβάνω αντίστοιχα.

Η Εταιρία

Μετά από 25 χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίας και γνώσης αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία που διαθέτουμε στην Έκδοση Μισθοδοσίας & την Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Στόχος μας είναι να την προσφέρουμε στις επιχειρήσεις με ένα τρόπο που εξυπηρετεί τις ανάγκες τους και δίνει λύσεις στα προβλήματα τους.

Οι Αξίες μας

Γνώση

Στην δουλειά που κάνουμε είναι η βάση. Εγγυάται την ορθότητα της εργασίας μας και διασφαλίζει τους πελάτες μας.

Επαγγελματισμός

Δεν αρκεί να κάνεις τη δουλειά σου σωστά, πρέπει να την κάνεις και στο σωστό χρόνο με τον σωστό τρόπο για τον πελάτη σου.

Σεβασμός

Έχουμε συνείδηση της ευθύνης που φέρουμε απέναντι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και τον ανταποδίδουμε μέσω των σχέσεων εμπιστοσύνης που χτίζουμε.